c03

Hvordan drikke mer vann: flasker og andre produkter som kan hjelpe

Hvordan drikke mer vann: flasker og andre produkter som kan hjelpe

Et av nyttårsforsettene mine er å drikke mer vann. Men fem dager inn i 2022 innså jeg at den travle timeplanen og glemsomme vanene gjorde hele greia med å øke drikkevannet vanskeligere enn jeg trodde.
Men jeg skal prøve å holde meg til målene mine - tross alt ser dette ut til å være en god måte å føle seg sunnere på, redusere hodepine relatert til dehydrering, og kanskje til og med få litt glødende hud i prosessen.
Linda Anegawa, en dobbeltsertifisert lege i indremedisin og fedmemedisin og medisinsk direktør for PlushCare, sa til Huffington Post at å drikke riktig mengde vann faktisk er nødvendig for å opprettholde et visst helsenivå.
Anegawa forklarte at det er to hovedvannreservoarer i kroppen vår: utenfor cellen lagret utenfor cellen og inne i cellen som er lagret inne i cellen.
"Kroppen vår er veldig beskyttende mot ekstracellulære forsyninger," sa hun. "Dette er fordi vi trenger en viss mengde væske for å pumpe blod inn i kroppen vår. Uten denne væsken kan ikke våre vitale organer fungere ordentlig, og det kan føre til et alvorlig blodtrykksfall, sjokk eller til og med organsvikt.» Oppretthold en riktig mengde celler. Den indre væsken er svært viktig for å "opprettholde normal funksjon av alle celler og vev".
Anegawa sa også at å drikke nok vann kan forbedre energinivået og immunsystemet vårt, og også bidra til å unngå problemer som blæreinfeksjoner og nyrestein.
Men hvor mye vann er "nok"? Anegawa sa at for de fleste er standardretningslinjen på 8 kopper om dagen en rimelig tommelfingerregel.
Dette gjelder selv om vinteren, når folk kanskje ikke skjønner at de er utsatt for dehydrering.
"Tørr, fuktig luft om vinteren kan forårsake økt fordampning av vann, noe som kan føre til dehydrering," sa Anegawa.
Det kan være vanskelig å spore mengden vann du bruker hver dag. Men vi brukte Anegawas tips og triks for å samle innnoen verktøysom kan være i stand til å holde hydreringen normal og håper å få deg til å føle deg bedre i prosessen. Drikk alt!
HuffPost kan motta delinger fra kjøp gjort via lenker på denne siden. Hver vare velges uavhengig av HuffPosts shoppingteam. Priser og tilgjengelighet kan endres.


Innleggstid: Jan-06-2022