c03

Slik drikker du mer vann: Flasker og andre produkter som kan hjelpe

Slik drikker du mer vann: Flasker og andre produkter som kan hjelpe

Et av nyttårsforsettene mine er å drikke mer vann. Fem dager inn i 2022 innser jeg imidlertid at en travel timeplan og glemsomme vaner gjør hele vanninntaket litt vanskeligere enn jeg trodde.
Men jeg skal prøve å holde meg til målene mine - tross alt virker det som en fin måte å føle seg sunnere, redusere dehydreringsrelatert hodepine og kanskje til og med få litt glødende hud i prosessen.
Linda Anegawa, en dobbeltstyre-sertifisert lege i indremedisin og fedmemedisin og medisinsk direktør for PlushCare, fortalte The Huffington Post at å drikke riktig mengde vann er faktisk nødvendig for å opprettholde et visst helsenivå.
Anegawa forklarer at vi har to hovedmåter for å lagre vann i kroppen vår: ekstracellulær lagring utenfor cellen, og intracellulær lagring inne i cellen.
"Kroppene våre er veldig beskyttende for den ekstracellulære forsyningen," sa hun. "Dette er fordi vi trenger en viss mengde væske for å pumpe blod inn i kroppene våre. Uten denne væsken kan våre vitale organer rett og slett ikke fungere og kan føre til alvorlige blodtrykksfall, sjokk og til og med organsvikt." Væske er viktig for å "opprettholde normal funksjon av alle celler og vev."
Anegawa sier også at å drikke nok vann kan øke energinivået og immunsystemet vårt, og også bidra til å unngå problemer som blæreinfeksjoner og nyrestein.
Men hvor mye vann er "nok"? Standardretningslinjen på 8 kopper om dagen er en fornuftig tommelfingerregel for de fleste, sa Anegawa.
Dette gjelder selv om vinteren, når folk kanskje ikke skjønner at de er utsatt for dehydrering.
"Tørr luft og lavere luftfuktighet om vinteren kan føre til økt fordampning av vann, noe som kan føre til dehydrering," sa Anegawa.
Det kan være vanskelig å spore hvor mye vann du bruker hver dag. Men vi har brukt Anegawas tips og triks for å pakke sammen noen verktøy som kan være i stand til å holde hydreringen på rett spor og forhåpentligvis få deg til å føle deg bedre i prosessen. Drikk!
HuffPost kan motta en andel av kjøpene som gjøres via lenker på denne siden. Hver vare velges uavhengig av HuffPosts shoppingteam. Priser og tilgjengelighet kan endres.


Innleggstid: 23. mars 2022