c03

Velg termos med eller uten innerpropp

Velg termos med eller uten innerpropp

Termosflaskene på markedet kan grovt deles inn i termosflasker med innerpropp og termosflasker uten innerpropp strukturmessig. Hvordan velge mellom disse to typene termosflasker ved kjøp?

1. Isolert flaske med indre plugg

Den indre pluggen er en tetningsstruktur plassert inne i den isolerte flasken, vanligvis i nær kontakt med den indre foringen av den isolerte flasken, som kan holde varme eller kalde drikker inne i den isolerte flasken varm i lengre tid. Den indre proppen er laget av mykt eller hardt gummimateriale av matkvalitet, som kan forbedre forseglingen av den isolerte flasken, unngå varmetap og opprettholde temperaturen.

2023122501

Fordeler: Den indre isolerte flasken har bedre isolasjons- og forseglingsytelse, noe som kan opprettholde temperaturen på drikken i lengre tid. Ved implementering av standard GB/T2906-2013 stilles det krav til isolasjonsvarighet for isolerte flasker med og uten innvendige plugger. Måletidsnoden for isolerte flasker med interne plugger er 12 eller 24 timer. Måletidsnoden for isolasjonsflasker uten indre plugger er 6 timer.

Ulemper: Ulempen med en indre isolert flaske er at rengjøringen er relativt tungvint, noe som bestemmes av strukturen til den indre pluggen. For eksempel er noen indre plugger plassert ved munningen av den indre flasken og strammes med gjenger. Dette krever at den indre flasken også er bearbeidet med en indre gjengestruktur, og det er også innvendige plugger i form av snaplåser. Samtidig varierer vannutløpsmetoden til den indre pluggen fra merke til merke, noe som øker kompleksiteten til den indre pluggstrukturen. Komplekse strukturer kan lett samle smuss og forårsake bakterievekst, noe som påvirker hygienen og gjør rengjøringen relativt tungvint. Det anbefales å bruke isolerte flasker med indre plugger for vannfylling. I tillegg, når du velger en indre isolert flaske, anbefales det å velge et produkt som er lett å rengjøre, oppfyller eller overgår standarden.

2. Isolert flaske uten indre plugg

En isolert flaske uten en indre plugg refererer vanligvis til en isolert flaske uten en indre pluggforseglingsstruktur. Isolerte flasker uten indre plugg forsegles med flaskekroppen gjennom tetningsgummiringen på flaskedekselet. Kontaktposisjonen til tetningsgummiringen er vanligvis kanten på den isolerte flasken, og tetningsytelsen er litt svakere enn den indre pluggen. Imidlertid kan de fleste isolerte flasker uten indre plugg på markedet sikre ingen lekkasje. Isolasjonskapasiteten er hovedsakelig avhengig av dobbeltlags vakuumisolasjonsteknologi for å vedlikeholde.

stor vannflaske

Fordeler: Fordelen med en ikke-pluggisolert flaske er at den er enkel å rengjøre og vedlikeholde, og kan rengjøres og desinfiseres når som helst for å opprettholde hygienen. I tillegg er den isolerte flasken uten innerpropp praktisk for drikkevann. Noen isolerte flasker har et enkeltklikk-dekseldesign, noe som gir enkel tilgang til vann med bare én hånd, enten det er et sugerør eller en rett drikkeport.

Ulempe: Sammenlignet med isolerte flasker med innerpropp har isolerte flasker uten innerpropp relativt kortere isolasjonstid, og drikkevarer kan overføres eller absorberes varme gjennom lokket på den isolerte flasken. Derfor, når du velger en ikke-pluggisolert flaske, anbefales det å velge et produkt med god kvalitet og isolasjonseffekt.

3.Gjeldende scenarier

I praktisk bruk er det små forskjeller i bruksscenarioene mellom isolerte flasker med og uten indre plugger. For scenarier med høye krav til isolasjonsvarighet, som utendørs, reise, langtransport osv., anbefales det å velge isolerte flasker med indre plugger for lengre isolasjonstid. For scenarier som krever hyppig bruk og ikke krever langvarig isolasjon, som hjemme, skole, kontor, treningsstudio, etc., anbefales det å velge en isolert flaske uten plugg for enkel bruk og rengjøring.

Konklusjon:

Forskjellen mellom en termos med og uten innerpropp ligger i dens isolasjonseffekt, tetningsytelse og enkel rengjøring og vedlikehold. Tilstedeværelsen eller fraværet av en indre propp er ikke standarden for å bedømme kvaliteten på en termos. Ved valg kan man velge produkter basert på deres faktiske behov og bruksscenarier, og velge produkter med god kvalitet og samsvar med standarder.

 


Innleggstid: Jan-22-2024